Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Водещият на предаването Студио Хъ по 7/8 тв Тошко

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Водещият на предаването Студио Хъ по 7/8 тв Тошко
Коментари Харесай

Оръжеен експерт: В Англия ме обявиха за руски трол по българска препоръка

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Водещият на предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв Тошко Йорданов се похвали, че най-сетне познава човек, разгласен за трол: Гостът ми през днешния ден е руски трол, до в този момент не съм познавал същински " трол "  - доста ми е смешно, сподели той:

" Приятно ми е ", отговори му оръжейният специалист и влогър Бойко Николов и продължи: 

" Не съм взел нито една стотинка от това че ме обявиха за съветски трол. Мой прочут ми сподели, че моят уебсайт bulgarianmilitary.com попада в отчет на университета в Уелс, който разкрива разнообразни уеб сайтове от целия свят и метода им на писане, по какъв начин тяхната информация най-често поддържа съветски оръжейни технологии или съветски вести. Как също тя се употребява от огромни международни медии, по този начин моят уебсайт се появи в този отчет на университета в Уелс, написан от професор, управлявал цялостен екип. Същият отчет беше представен в Дневник, споделя се, че се занимавам с дезинформация. За всеки един от уеб страниците са посочени най-малко 5 образеца, за моя - нито един. Аз се зачудих с какво съм ги обидил.

По съвет на моя прочут и на юрист, се свързах с професора, написах обичайно писмо, споделих, че аз съм влогър, подкрепям самичък уеб страницата. Мога да потвърдя, че не съм получил пари от организация за каквото и да е. Само трима рекламодетели съм имал през годините, които нямат нищо общо с Русия. Помолих го да потвърди изказванията си. Иначе да поправя отчета. Той ми отговори, извини се, сподели че ще пита екипа си. Каза, че съжалява и не може да потвърди, свалил е отчета и ми пожела триумф. Трафика ми се подвигна, само че аз пазя името си. Попитах по какъв начин е стигнал до мен и той ми сподели, че е препоръка по рекомендация от България. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР